Kako do 6x več ogledov oglasa? Tako!

Več ogledov = več možnost za prodajo

Objavili ste oglas na bolha.com. Potrudili ste se z dobrim opisom in kopico zgovornih fotografij. V Moja bolha.com spremljate statistiko ogledov ter odgovarjate na klice ali prispela sporočila. Ker je bolha.com izredno živahna prodajna skupnost, je potencialnih kupcev ogromno, prav tako bogata je tudi ponudba. Uporabniki vsak dan objavijo 5-6.000 novih oglasov, zato je naravni potek tak, da novi oglasi vašega pomikajo navzdol po seznamu, kjer se težje bori za oglede. Zato na spletnih oglasnikih običajno obstajajo orodja, s katerimi oglas vrnete nazaj na vidno mesto.

Dobri prodajalci potrebujejo dobra orodja za prodajo

Različne izpostavitev na bolha.com že poznate. Da pa bi vam olajšali delo in omogočili prihranek časa ter denarja, smo že pri objavi oglasa razširili ponudbo oglasov. Poleg brezplačnega oglasa sta vam sedaj na razpolago še Napredni in Eksplozivni, ki vključujeta vsakodnevne izpostavitve, ki vaš oglas ohranjajo na vidnih mestih:

  • Klasični oglas: objava brezplačnega običajnega oglasa
  • Napredni oglas: objava oglasa z vključenim Skokom na vrh enkrat dnevno
  • Eksplozivni oglas: objava oglasa z vključenim Skokom na vrh dvakrat dnevno
  • Eksplozivni+ oglas: objava oglasa z vključenim Skokom na vrh dvakrat dnevno in 7-dnevnim Izpostavljenim oglasom (na voljo v nekaterih kategorijah)

Naj oglas dela za vas. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in postanite še uspešnejši prodajalec.

PRODAJ HITREJE

Do 6x več ogledov

Naša testiranja so pokazala, da imajo izpostavljeni oglasi več ogledov. Kako viden bo vaš oglas, je odvisno od tipa oglasa, ki ga izberete. Napredni oglasi dosežejo v povprečju 2x več ogledov, Eksplozivni 4x več, Eksplozivni+ pa 6x več ogledov. To po pomeni 6x več potencialnih kontaktov, ki močno skrajšajo čas do kupnine v vašem žepu.

 

Imate stvari, ki jih lahko prodate na boha.com?

Objavite nov oglas na bolha.com:

OBJAVI OGLAS

Menu