Naj paketi za marčevsko smuko

Ste ljubitelji pomladanske smuke in pripadajočih razvajanj? Po nekaj urah snega, se prileže poležavanje na snežni plaži, čofotanje v bazenu, sprostitev v savni in kaka dobra gorska večerja. Zveni mamljivo? Za vas smo pripravili nekaj paketov, ki so kot nalašč za marčevske smučarske počitnice v priljubljenih destinacijah doma in v naši bližini.

Bad Kleinkirchheim – Hotel St. Oswald

bolha_blog_badklein

V Bad Kleinkirchheimu vas pričakuje več kot 100 km urejenih prog, snežni bari, tipične avstrijske restavracije ob smučišču ter 97 % zasneževanje prog. Za otroke je poskrbljeno s posebnimi progami, otroškim snežnim parkom, varstvom in tekočim trakom. Hotel St. Oswald Superior je v prečudoviti naravi naravnega parka Nockberge, kjer lahko pričakujete počitnice s presežki. Prepustite se osupljivi naravi, zdravilni termalni vodi, čistemu zraku in prijaznim gostiteljem.

Termin 10. 3. – 14. 3. 2016: popust do 36 % »
(cena je preračunana za 2 osebi, za več oseb spremenite iskanje)

Cerkno / Hotel Cerkno

bolha_blog_cerkno

Zaradi večjih investicij v smučarsko infrastrukturo se Cerkno zadnjih nekaj let prišteva med najmodernejša slovenska smučišča. Hotel Cerkno se nahaja v središču mesta in ponuja ogrevan notranji bazen, savne, kozmetični in masažni salon, osvetljena teniška igrišča ter športno dvorano z igrišči za košarko, badminton in odbojko. Smučarsko središče Cerkno je oddaljeno 10 km, do smučišča pa vozi brezplačen ski bus.

Termin 11. 3. – 13. 3. 2016: popust do 33 % »
(cena je preračunana za 2 osebi, za več oseb spremenite iskanje)

Kronplatz / Hotel Reichegger

bolha_blog_kronplatz

Kronplatz je sinonim za zabavo, tradicionalne gorske koče, lokalne specialitete in sproščujoč apres-ski. Moderne žičnice, nepozabne počitnice. Smučarske proge so primerne tudi za družine, kar pa ne pomeni, da ni smučarskih prog za izkušene smučarje. Nova žičnica “Piculin” in smučarski avtobus omogočata novo povezavo z Alta Badio. Tisti, ki si želite teka na smučeh, se lahko preizkusite na progah, na katerih poteka svetovni pokal v Antholzu in v dolini Gsieser Tal.  Družinsko voden Hotel Reichegger se nahaja v kraju Uttenheim, 300 m od prvih smučarskih prog, 7 km od Kronplatza in le nekaj korakov stran od postaje brezplačnega skibusa.

Termin 11. 3. – 13. 3. 2016: že od 96 € na osebo »
(cena je preračunana za 2 osebi, za več oseb spremenite iskanje)

Les Orres / Résidence Madame Vacances Le Parc des Airelles

bolha_blog_lesorres

Smučišče Les Orres se nahaja v južnih francoskih Alpah. Vas se nahaja na nadmorski višini 1650 m, smučišče pa seže vse tja do 2720 m nadmorske višine. Residenca se nahaja na ugodni lokaciji, na nadmorski višini 1800 m, le 30 m od prvih smučarskih prog ter le 80 m stran od najbližje sedežnice. Nudi udobne in lepo opremljene eno-, dvo- in trosobne apartmaje različnih velikosti.

Termin 12. 3. – 19. 3. 2016: popust do 41 % »
(cena je preračunana za 2 osebi, za več oseb spremenite iskanje)

 

Menu