Najbolj luksuzni počitniški objekti na bolha.com

Poletje je, čas je za dopust in počitek, ki smo si ga vsi že dolgo želeli. In zaslužili. Nekateri bodo odpotovali v slovenske hribe, drugi se bodo odpeljali na hrvaško obalo, tretji bodo leteli v daljne države … Vsi radi pogledamo za luksuzno počitniško hišo iz naših sanj, zdaj pa si oči napasite kar na portalu Bolha.com, kjer so na prodaj vile, v katerih se boste odpočili in nabrali nove energije za nadaljnje delo.

Luksuzna vila v Kranjski Gori

Na izjemni lokaciji v Kranjski Gori, ob robu Triglavskega narodnega parka, se prodaja vila s privatnim golf igriščem. Zgrajena je bila v letu 2013 in skupaj z nepremičnino ter parcelo obsega več kot 8 tisoč m2 površine. Prepričal vas bo lesen, domač in naraven izgled,  vrhunska moderno urejena notranjost, prostor za skupne poletne večere in tri nadstropja, ki kar tekmujejo, katero od njih bo bolj privabilo kupca. Za to nepremičnino boste morali odšteti nekaj več kot 2 milijona evrov.

Turistični objekt z apartmaji v Kranjski Gori

Na najbolj prestižni lokaciji v Kranjski Gori, ob jezeru Jasna, se na zemljišču, velikem 8977 m2, razprostira turistično-apartmajski objekt z 11 luksuznimi apartmaji, ki dosegajo velikost od 76 do 152 m2. Vsi prostori, od tistega v pritličju do tistega v mansardi, so izredno svetli, saj imajo veliko večino steklenih površin, od koder se odpira daljni razgled na naravo. Objekt, ki ponuja kombinacijo modernega življenjskega sloga z neokrnjeno naravo, je bil zgrajen v letu 2010 in nikoli vseljen, še vedno pa kupcu ponuja možnost preureditve prostorov, saj se prodaja v 4. gradbeni fazi. Za tak profitabilen objekt boste morali odšteti 2 milijona evrov.

Hotelski kompleks v Novalji

Objekt, ki bo kupca stal slabih 2 milijona evrov, je nov hotel moderne arhitekture, ki je že dobro vpeljan v posel. Je v samem centru mesta Novalja, od morja pa oddaljen 200 m. V svojih 980 m2 obsega 17 sob s 46 posteljami, ki se razprostirajo od pritličja pa do terasnega nadstropja. V pritličju si gost lahko postreže pri kava baru, v prvem in drugem nadstropju se bo odpočil v luksuzno urejenih sobah, na terasi pa si bo privoščil koktejl  v velikem jacuzziju, kjer se bo lahko odpočil.

Hotel v Goriških Brdih

Hotel v Kozani, ki obsega dobrih 1200 m2 površine, je urejen in oblikovan z različnimi detajli, ki ustvarjajo udoben občutek prijetnega ambienta. Poleg sob svojim gostom ponuja tudi restavracijo in kongresno sobo za poslovna srečanja v tej regiji. Lastnik, ki bo odštel slabih 2 milijona evrov za objekt, bo gostom svojo ponudbo dopolnjeval z wellness centrom s finsko in turško savno ter s teraso z razgledom na zeleno pokrajino. Estetska keramika, moderno opremljene sobe in udobje so tisto, kar bodo prepričale prav vsakega turista.

Hiša na Viru

Na otoku Vir v srednji Dalmaciji prodajajo vilo z bazenom in dvema apartmajema s pogledom na morje. Objekt se nahaja 200 metrov od morja in obsega 1100 m2 površine, od tega 115 m2 bivalne in dve terasi. Zgrajena je iz kakovostnih materialov in opremljena v luksuznem slogu, celotno pohištvo pa je narejeno po meri in izdelano iz masivnega ameriškega oreha. Med obema apartmajema je postavljen bazen z notranjo osvetlitvijo in več funkcij, ki pričarajo pravo romantično vzdušje. Novi lastnik nepremičnine bo zanjo odštel 1200000 evrov, a verjamemo, da se mu bo z oddajo apartmajev vložek kmalu povrnil.

 

 


Za tiste, ki pa še vedno prisegate na najem apartmajev ali počitniške hiše, so na bolha.com na voljo tudi oglasi, preko katerih lahko najdete vaš objekt iz sanj in se letošnje poletje tam tudi odpočijete.

POČITNIŠKI OBJEKTI

Menu