Naredi sam: Objavi oglas kar s telefonom!

Pospravljate klet in ste našli staro kolo, ki ga nihče več ne uporablja in bi ga radi prodali? Imate omare polne smučarske opreme, ki so jo otroci že prerasli?

Objavite oglas na bolha.com in naredite prostor za nove stvari. Povprečno nas dnevno namreč obišče preko 100.000 obiskovalcev, ni šment, da ne bi prodali še pred večerjo!

Pofotkaj, opiši in prodaj

Tako preprosto je objaviti oglas z novo aplikacijo bolha.com in če oglas tudi izpostaviš, bo tvoj oglas videlo kar 400% več uporabnikov!

Objava oglasa deluje še bolj preprosto kot na spletni strani, potrebnih je namreč samo par korakov:

1) Pofotkaj ali naloži fotke iz galerije telefona. Svetujemo, da jih tudi malo obrežeš, npr: pri prodaji čevljev se osredotoči na čevlje in jih pobliže fotografiraj, kljub temu da imate zavidanja vredno predsobo.

2) Dodaj opis in izberi kategorijo

  • napiši vabljiv naslov izdelka
  • izberi vrsto ponudbe (prodajaš s fiksno ceno ali mogoče celo kupuješ?)
  • vpiši ceno (naj bo realna, 1,00 € za 4-sobno stanovanje v centru prestolnice ni realno, vseeno v kakšnem stanju je to stanovanje..)

Namig: če najdeš dober video posnetek, dodaj tudi YouTube povezavo (ljudje smo vizualno bitja, video pomaga pri predstavitvi).

3) Ta-daaaa, to je to! Čestitamo, uspešno si objavil svoj oglas!


Ne pozabi na izpostavitev oglasa!

Že ob objavi si lahko izbereš tudi 7-dnevno izpostavitev (pazi, na voljo samo v določenih kategorijah) in svoj oglas postaviš na eno izmed prvih pozicij v kategoriji.

Izpostavitev lahko preko aplikacije plačaš z dobroimetjem (če nimaš dovolj, ga lahko napolniš kar s SMS-om, potrebno je samo slediti navodilom, ki jih dobiš v povratnem sporočilu) ali s kartico (debit ali kreditna).

Več uporabnikov bo videlo tvoj oglas, hitreje boš prodal!

Brez skrbi, izpostavitve so na voljo tudi po objavi oglasa. Preveri, katere izpostavitve so na voljo in prodaj hitreje!

Kaj še čakaš? Naloži si aplikacijo in začni prodajati!

Menu