Pridi, študent, po novo sobo!

Bliža se september in z njim globok korak v izpitno obdobje, ki se je za marsikoga že začelo. Za vami je nekaj uspešnih preizkusov, potem pa šok! V dnevih, ko bi se morali ukvarjati le z izpitnimi obveznostmi, vas preseneti sporočilo vašega najemodajalca, ki vam iz danes na jutri javi: »Čez en teden izprazni sobo, ne bom je več oddajal.«

Kaj pa zdaj?

Kje naj v tako kratkem času najdete sobo? Kdaj bi si sploh lahko vzeli čas za iskanje, oglede, kontaktiranje lastnikov, selitev in vse tečne opravke, ki pridejo s takšnim zoprnim dogodkom?

Na srečo imamo na portalu bolha.com rubriko z imenom Nepremičnine, kjer lahko po hitrem postopku najdete primerno sobo za vas in za vašega cimra.

Uporabniki ponujajo pester izbor stanovanjskih objektov, ki vam bodo definitivno že ob gledanju fotografij zlezli pod kožo. Najverjetneje si mislite: »Kdo ima čas za vklop računalnika, če pa je vse, kar je zdaj pomembno, izpitno obdobje?«

Tudi na to smo razmišljali. Ker se zavedamo, da smo mladi bolj vešči pametnih mobilnih telefonov in vseh modrosti, ki nam jih ponuja današnja tehnologija, smo na bolha.com razvili pametno aplikacijo, ki vas bo s svojo hitrostjo, praktičnostjo in preglednostjo navdušila. Še več, ker se zavedamo, da so študentje po navadi na tesnem z denarjem, smo jo ustvarili brezplačno za vse uporabnike.

Kako se premikati po aplikaciji?

S klikom na »Nepremičnine« se vam bo odprl pester izbor vseh objektov, ki jih naši uporabniki ponujajo. Odprlo se vam bo okno z mešanimi produkti, med katerimi lahko preprosto prehajate s klikom na »Kategorije«. V kolikor ne želite točno določenih kategorij, lahko hitro in enostavno filtrirate oglase po želji.

Filtrov je dovolj za vse: izbirajte med vročimi oglasi, vrsto ponudbe, lokacijo nepremičnine, ceno, prisotnostjo fotografij in datumu objavljenega oglasa.

Kliknite na stanovanje ali sobo, ki vas je prepričala, in si oglejte vse specifikacije nepremičnine, ki so zapisane na razumljiv in popolnoma jasen način.

Na voljo imate dve možnosti – ena od njih je klic. Priznajmo si, klicarjenje je še iz časov prejšnjega tisočletja, zdaj imamo raje hitra sporočilca, kajne? Prav tako pa je medtem, ko ste ravno v čitalnici in so okrog vas pridni marljivi študentje, popolnoma neprikladno oditi na hodnik in tam opraviti telefonski pogovor, zato verjamemo, da se boste raje poslužili druge možnosti – sporočila uporabniku. Medtem, ko je med izpitnim obdobjem vaša glava v totalni zmedi, lahko aplikaciji zaupate –

zmede tukaj ni, saj si oglas brez težav shranite in si ga ogledate naslednjič, ko boste imeli več časa.


Preprost vodnik skozi aplikacijo vam je definitivno pomagal do nove študentske sobice. Ne spreglejte niti drugih oglasov – naložite si novo aplikacijo bolha.com in hitro ter enostavno brskajte po ponudbah več kot MILIJON uporabnikov.

Menu