Smučarija ta vikend?

Ne, ni še konec. Za vse, ki še kolebate med tem, ali bi smuči in deske pospravili v klet, smo izbrskali še enkaj odličnih smučarskih paketov. Če ta vikend nimate drugih načrtov, skočite na sneg!

Rogla / Terme Zreče – Hotel Vital

bolha_blog_smucanje_zrece

Hotel Vital je od znanega smučarskega središča Rogla je oddaljen 15 km. Razvajanje po snežnih užitkih je možno v ogromnem wellness kompleksu hotela. V hotelu so notranji, otroški in masažni bazeni, ponudbo pa dopolnjuje zunanji bazen in Gozdni vodni park. Široka je tudi ponudba masaž, strokovnjaki vas bodo dodatno razvajali z različnimi terapijami in kopelmi, ne pozabite pa obiskati Savna centra, kjer so vam na voljo finske, parne in infra savne.

Termin 11. 3. – 13. 3. 2016: od 107 € na osebo »
(cena je preračunana za 2 osebi, za več oseb spremenite iskanje)

Kranjska Gora – Ramada Resort

bolha_blog_smucanje_KG

Kranjska Gora je primerna tako za družine, ki si želijo umirjenih in sproščujočih počitnic, kot tudi za tiste bolj aktivne narave, saj je Kranjska Gora idealno izhodišče za raznovrstne športne aktivnosti. Pozimi se spustite po vrhunsko pripravljenih smučarskih progah, uživajte v prostranih progah za smučarski tek, pohodništvu ali pa se razvajajte v enem od mnogih wellnessov.

Termin 11. 3. – 13. 3. 2016: paket Boom počitnice
106 € na osebo »

(cena je preračunana za 2 osebi, za več oseb spremenite iskanje)

Katschberg – Appartements Aigner

bolha_blog_smucanje_katschberg

Smučarsko območje Katschberg-Aineck-Rennweg se nahaja v regiji Langau, ki je del Koroške. Kljub temu, da tukaj najdete pravo bogastvo smučarskih prog tako za smučarje kot deskarje, vam inclusive smučarska vozovnica omogoča vstop na Fanningberg in Brobeck Speiereck, kjer je sneg vedno zagotovljen. Apartmajska hiša Aigner se nahaja le 50m od prvih smučarskih prog. Bari, trgovine, pekarna in druge storitve se nahajajo v bližini objekta. V glavni apartmajski hiši se nahajajo še zimski vrt, prostor za druženje z odprtim kaminom, savna, internetna povezava na recepciji (prenosni računalnik prinesite s seboj) in parkirišče na prostem.

Termin 11. 3. – 13. 3. 2016: najem apartmaja od 90 € na osebo »
(cena je preračunana za 2 osebi, za več oseb spremenite iskanje)

Kronplatz – Residence Craizer

bolha_blog_smucanje_kronplatz

Več kot 30 gorskih koč in restavracij ob 105 km smučarskih prog vas vabi, da si privoščite oddih in poskusite tradicionalno hrano in pijačo v prijetnem okolju. Številni “Apres-ski” dogodki pripomorejo k živahnemu nočnemu življenju. Residence Craizer je apartmajska hiša novejše izgradnje, ki se nahaja v kraju San Vigilio Marebbe, od koder je direktna povezava do smučarskega območja Kronplatz.

Termin 11. 3. – 13. 3. 2016: studio za 2 osebi – 68 € na osebo »
(cena je preračunana za 2 osebi, za več oseb spremenite iskanje)

Puy Saint Vincent – Résidence Les Gentianes

bolha_blog_smucanje_puysaintvinc

Na prvi pogled malo smučišče je Puy Saint Vincent zagotovo destinacija, ki lahko zadovolji še tako zahtevnega gosta. Največja prednost samega smučiša so namestitve, ki so vse relativno nove, stare le nekaj let in stojijo praktično ob samih progah. Residence Les Gentianes se nahaja na 1750 metrih nadmorske višine. Ponuja krasen razgled na naravni park Ecrins. Od smučišča so oddaljen od 70 – 120m. Najbližja proga je primerna tudi za začetnike, zato kompleks priporočamo družinam.

Termin 12. 3. – 19. 3. 2016: paket s smučarsko vozovnico, 37 % popust
162 € na osebo »

(cena je preračunana za 4 osebe, za več ali manj oseb spremenite iskanje)

Tignes – Residence Odalys Le Rond Point des Pistes

bolha_blog_smucanje_tignes

Tignes je smučarsko središče za celodnevno smuko ali le za nekaj ur, z južnimi ali zahtevnimi črnimi progami, ki so obdane z gorami; ponuja smučanje skozi gozdove, freeride ali freestyle: to so nebesa za športnike na snegu. Apartmajska hiša Residence Le Rond Point des Pistes je članica verige Odalys Vacances. Nahaja se v predelu Val Claret, v smučarskem središču Tignes. Apartmaji so porazdeljeni v več stavb, ki so od trgovin, šole smučanja in vlaka, ki pelje na ledenik Grande Motte (3050 m) oddaljene od 50 do 200 m.

Termin 12. 3. – 19. 3. 2016: paket s smučarsko vozovnico, 18 % popust
321 € na osebo »

(cena je preračunana za 4 osebe, za več ali manj oseb spremenite iskanje)

Menu