Trikrat hitra: prodaja, menjava, aplikacija

Pozdravimo prvi mesec, ki vedno diši po jeseni, in v spomin prikličimo avantur polno poletje, ki smo ga letos preživeli. Za nami so divja potovanja po Severni Ameriki, kulturna raziskovanja evropskih prestolnic, osvežilna namakanja v Jadranu in smučanje po strminah čilskih gora.

Domov ste prišli s polno glavo simpatičnih spominov, nujnih fotografij, novih kontaktov, popotniških prijateljev, ki vam jih nihče ne more vzeti in jih boste vedno ohranili v skritem kotičku svojih možganov. Takšni »izkupički« nepozabnih potovanj so najboljši, kajne? Kaj pa materialne stvari, ki jih nosimo neprestano s seboj in jih po povratku več ne potrebujemo?

Ste kdaj razmišljali, da bi jih »reciklirali«? Prodali, menjali, podarili? Mogoče bi prišle komu prav.

Menjam vodnik po Ameriki za …

Priznajmo si – kakorkoli nas je Amerika navdušila v vseh pogledih in bi se še enkrat radi vozili po Ruti 66, je na svetu toooliko destinacij, ki še čakajo, da jih odkrijemo, da se še nekaj časa ne bomo vrnili na isti kraj, kajne?

Kaj torej storiti z vodnikom, ki poleg informacij vsebuje toliko polnih in bogatih trenutkov ter zapisov, ki ste jih dodali v času svojega popotovanja? Z novo mobilno aplikacijo lahko hitro objavite oglas, da menjate vodnik za študijsko knjigo o medicini človeškega telesa, saj se v enem mesecu pričenjajo predavanja, vi pa niste pripravljeni na ta nov začetek – niti finančno (ker vas je Amerika »scuzala«), niti psihično (ker vas je Amerika »scuzala«). bolha.com in njena aplikacija je tako odlična ideja, da brez dodatnih stroškov pridete do obveznega materiala za novo študijsko leto.

Z novo mobilno aplikacijo lahko hitro objavite oglas, da menjate vodnik …

Prodam fotoaparat in iščem …

Iz vandranja po evropskih mestih ste prišli s fotoaparatom, ki je pomagal do (bolj ali manj) odličnih fotografij, ki bodo za vedno ovekovečile pomembne (in malo manj pomembne) trenutke vašega potovanja. Čas je, da napredujete in si za naslednje leto omislite boljši fotoaparat, s katerim nobena slika ne bo meglena in bo prav vsaka od njih kazala točno tisto, kar ste želeli pokazati ter ohraniti v spominu.

Veste, da do naslednje vele avanture manjka točno eno leto, in zavedate se, da boste do takrat uspeli prihraniti nekaj dodatnega denarja, s katerim si boste privoščili nov fotoaparat, zato si raje zadate kratkoročni cilj. Z izkupičkom, ki ga boste prejeli od kamere, si boste privoščili računalnik za novo študijsko leto, saj vam je stari ravno pred odhodom »mrknil« in ga niste sposobni več prebuditi. Izjemno enostavno je – z mobilno aplikacijo, ki deluje na popolnoma hitro obvladljiv način, objavite oglas, v katerem prodajate fotoaparat, poleg pa napišite, da bi bilo idealno, če vam ga kdo kar zamenja za rabljen računalnik. Z dvema muhama na en mah boste osrečili amaterskega fotografa in zadovoljili svoje ter študijske potrebe.

Z izkupičkom, ki ga boste prejeli od kamere, si boste privoščili računalnik za novo študijsko leto.

Oddam smuči s spomini …

Odločili ste se, da boste letošnje poletje preživeli na nizkih temperaturah, zato ste se podali na kordiljere Južne Amerike, natančneje v Čile, kjer ste uživali v belih strminah, ki se tako po ureditvi kot tudi po vzdušju močno razlikujejo od domačih, evropskih. Ker ste že izkušeni smučar, so smuči, ki ste jih vneto uporabljali že vrsto let, postale preprosto premalo adrenalinske za vaše želje, zato razmišljate o nakupu borda.

A ne želite zaslužiti mastnih denarjev na smučeh, saj se zavedate, da v vaši okolici obstajajo ljudje, ki jih smučanje izredno zanima, a nimajo denarja, da bi si privoščili solidno smučarsko opremo. Razmišljali ste, da bi jih podarili tistemu, ki jih bolj potrebuje od vas, do zime pa bi z dodatnim delom in prihranki že zaslužili za nov board.

Preko aplikacije bolha.com v nekaj minutah objavite oglas, v katerem podarite smuči in čakate, da vas interesent kontaktira kar preko obrazca na aplikaciji, ki je podan kot odlična alternativa staromodnim klicem.

 


Kaj vse ponuja nova mobilna brezplačna aplikacija, si preberite ali pa si jo preprosto naložite na telefon. Poskusite in mogoče že danes kaj prodate ali kupite!

Menu