Zadeni vstopnice: Avtomobili

Legendarni Avtomobili bodo na koncertu v Kinu Šiška predstavili svoj novi, dolgo pričakovani album z naslovom Daleč. Ustvarjalni navdih, ki skupino vodi že več kot 30 let, še vedno spremlja tudi njihove najnovejše skladbe. Na odru Kina Šiška bodo fantje ponovno ustvarili magični preplet edinstvene rock glasbe in besedil, ki vedno dajo misliti. Koncert z brezčasno glasbo Avtomobilov ob vrhunski glasbeni izvedbi bo prav gotovo izjemen začetek jesenske koncertne sezone, ki ga ne gre zamuditi!

Več o dogodku »

Zadeni 2 vstopnici za ogled Avtomobilov v akciji!

Odgovorite na spodnje vprašanje in se potegujte za 2 vstopnici. Nagradna igra traja od 7. 10. do 12. 10. 2016 do 12. ure. Med vsemi prispelimi odgovori bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo o prejemu nagrade obveščen po e-pošti. Pravila in pogoje sodelovanja si lahko pogledate tukaj.

Še obvestilo: v Kinu Šiška ob prevzemu vstopnic poravnate še t. i. 2 Kulturna evra na vstopnico. Kulturni evro je obvezni samoprispevek, ki ga prispeva vsak obiskovalec Kina Šiške, zapisan na listi gostov, na listi novinarjev, je imetnik letnega vabila ali prejemnik nagradne vstopnice. Zbrana sredstva se zbirajo na posebnem računu, ves zbrani znesek se nameni izbranemu glasbenemu ustvarjalcu oziroma skupini za so/financiranje snemanja glasbenega albuma.

Fill out my online form.

Menu