Zadeni vstopnice: Gramatik

Producent Gramatik vas bo navdušils svojim edinstvenim setom, ki variira med dubstepom, elektrom, trip in hip hopom. Gramatik se v Ljubljano vrača po letu presežkov: številni razprodani koncerti na vseh oseh zemeljske oble; intervju na CNN; nastop na festivalu Coachella v sodelovanju z legendarnim Wu-Tangovcem Raekwonom; njegov remix komada Erica Kransa Torture v seriji Narcos …

Če je kdo misli, da višje ne gre, ni prisluhnil njegovemu novemu albumu Epigram, izdanemu konec letošnjega marca v Gramatikovi založbi Lowtemp. Zvočno prebojen plošček (njegova neplačljiva dolvleka na Gramatikovi spletni strani nadaljuje njegovo vizijo o osvobajanju glasbe z brezplačno objavo) poleg Lea Napierja, Raekwona, Adriana Laua, Luxasa, Russa Liquida med sodelavce uvršča tudi skupino Laibach. V Ljubljani se Gramatik ustavlja po seriji nastopov na svetovnih festivalih (Amsterdam Air Open, Roskilde …) oziroma na poti na njih.

Skupinska ogrevalna vadba bo potekala z vaditelji Blažem in Matter.

Davnega septembra 2014 so zaradi takoj razgrabljenih vstopnic za Gramatikov nastop v Križankah tekle solze po mnogih licih. Tokrat si jih lahko priskrbite tudi tako, da sodelujete v naši nagradni igri.

Zadeni 2 vstopnici za ogled Gramatika

Odgovorite na spodnje vprašanje in se potegujte za 2 vstopnici. Nagradna igra traja od 6. 7. do 11. 7. 2016 do 12. ure. Med vsemi prispelimi odgovori bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo o prejemu nagrade obveščen po e-pošti. Pravila in pogoje sodelovanja si lahko pogledate tukaj.

Še obvestilo: v Kinu Šiška ob prevzemu vstopnic poravnate še t. i. 2 Kulturna evra na vstopnico. Kulturni evro je obvezni samoprispevek, ki ga prispeva vsak obiskovalec Kina Šiške, zapisan na listi gostov, na listi novinarjev, je imetnik letnega vabila ali prejemnik nagradne vstopnice. Zbrana sredstva se zbirajo na posebnem računu, ves zbrani znesek se nameni izbranemu glasbenemu ustvarjalcu oziroma skupini za so/financiranje snemanja glasbenega albuma.

Fill out my online form.

Menu