Zadeni vstopnice: Lačni Franz

Lačni Franz je v zadnjem letu koncertno zaokrožil po slovenskih klubih, uspešno predstavil nove pesmi, navdušil na poletnih mestnih dogodkih in nekaterih festivalih tako doma kot tudi na tujem. Pripravljen je  za povratek na večji oder Kina Šiška, ki ga bo otvorila mlada kamniška rock skupina Kalaia, kot posebna gosta Lačnega Franza pa bosta nastopila Magnifico in Melée

Zadeni 2 vstopnici za ogled Lačni Frazn!

Odgovorite na spodnje vprašanje in se potegujte za 2 vstopnici. Nagradna igra traja od 14. 10. do 20. 10. 2016 do 12. ure. Med vsemi prispelimi odgovori bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo o prejemu nagrade obveščen po e-pošti. Pravila in pogoje sodelovanja si lahko pogledate tukaj.

Še obvestilo: v Kinu Šiška ob prevzemu vstopnic poravnate še t. i. 2 Kulturna evra na vstopnico. Kulturni evro je obvezni samoprispevek, ki ga prispeva vsak obiskovalec Kina Šiške, zapisan na listi gostov, na listi novinarjev, je imetnik letnega vabila ali prejemnik nagradne vstopnice. Zbrana sredstva se zbirajo na posebnem računu, ves zbrani znesek se nameni izbranemu glasbenemu ustvarjalcu oziroma skupini za so/financiranje snemanja glasbenega albuma.

 

Menu